Μενού Κλείσιμο

Διατροφικές Απειλές στην Καθημερινή Ζωή-Ομιλία από τον Ι.Ν.Κ.Α.

 

Το Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Δωδεκανήσου («Ι.Ν.Κ.Α.»), σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενημέρωσης και Προστασίας καταναλωτών, διοργανώνουν δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ομιλίες.
Η πρώτη ομιλία με θέμα ««Διατροφικές απειλές στην καθημερινή ζωή» θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ( διεύθυνση Λαμπράκη Γρηγορίου 8, Ρόδος) τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, στις 19:00. Ομιλητής θα είναι ο κύριος Νίκος Κατσαρός, π. Πρόεδρος Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας ”New York College”, Eπίτιμο μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και «Γ.Ο.Κ.Ε.»
Η δεύτερη ομιλία απευθύνεται στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και στους μαθητές του 4ου Λυκείου Ρόδου και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Το θέμα της ομιλίας είναι «Υγιεινή διατροφή για μαθητές και αθλητές».
Τις εκδηλώσεις στηρίζουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», το «Αμερικανικό Κολλέγιο», ο Σύλλογος Εστιατόρων Ρόδου και ο Σύλλογος Παλιάς Πόλης.
Είσοδος Ελεύθερη

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.