Μενού Κλείσιμο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ12 Νοτίου Αιγαίου και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του   στο ΚΕ.Π.ΚΑ και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Νικόλαο Τσεμπερλίδη, στην ομιλήτρια και Γενική Γραμματέα κ. Ευαγγελία Κεκελέκη. Καθώς και στην υπόλοιπη ομάδα του ΚΕ.Π.ΚΑ κ. Άννα Δραγατσίκα και κ. Λευτέρη Γεωργάκη και σε όλους τους συμμετέχοντες. Για  διαδικτυακό σεμινάριο  με θέμα: Ψηφιακά δικαιώματα και προστασία καταναλωτή,  στο οποίο συμμετείχαν  ο πρόεδρος  Ευγενικός Γιώργος, ο αντιπρόεδρος Αργυρίου Θεόδωρος   και η γραμματειακή υποστήριξη  Προεστάκη Γραμματική.

Το διαδικτυακό σεμινάριο  διήρκησε 4 μέρες και πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 19/4/2021 έως και 22/4/2021 εστιάζοντας σε  θέματα, που αφορούσαν τα προσωπικά δεδομένα, τις πλατφόρμες, τις τηλεπικοινωνίες και τα παράπονα καταναλωτών.

Μέσα σε αυτές τις  ημέρες παρακολούθησης του διαδικτυακού  σεμιναρίου καλλιεργήσαμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες μας  στα ψηφιακά δικαιώματα των καταναλωτών.  Ευελπιστούμε να γίνουν  και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  του προγράμματος Consumer PRO. Που πραγματοποιούνται από την BEUC – Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών μαζί με το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών και Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Με βασική τους μέριμνα την ενδυνάμωση των Ενώσεων Καταναλωτών και άλλων φορέων που εμπλέκονται στην πολιτική καταναλωτή, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω εκπαίδευσης.

Αγωνιζόμαστε όλοι μας για έναν κοινό σκοπό, με βασικό στόχο την προστασία του Καταναλωτή και η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη. Ευελπιστούμε να συνεργαστούμε  και εμείς μαζί σας στο μέλλον  για την υλοποίηση τέτοιων ενεργειών. Ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία και έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για ένα κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.