Μενού Κλείσιμο

Ο ΙΝ.ΚΑ στις μεγαλύτερες αγορές της Βόρειας Ευρώπης !

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών Δωδεκανήσου ενημερωνει μεσω τον πιο επιτυχημένων εκθέσεων της Βόρειας Ευρωπης και μεσω πρακτορειων τουρισμων ότι η

Ελλαδα μας η Δωδεκανησος μας η Ροδος μας είναι ένας ασφαλης και σιγουρος τοπος για ομορφες διακοπες!

Μετά από μια σειρά συναντήσεων του προέδρου ΙΝΚΑ Γιώργου Ευγενικού μαζί με τον νούμερο ένα Πολωνό tour operator για Ελλάδα Wojciech Skoczynski (Grecos holiday), τον Αναστάσιο Χατζηλιάμη υπεύθυνο γραφείου εισερχόμενου τουρισμού (Destination One) και τον Λεωνίδα Μπαμπανη διευθυντή τριών πιο επιτυχημένων εκθέσεων. Το Ινστιτούτο Καταναλωτών ανοίγει τους ορίζοντες του έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Καταναλωτές δεν είναι μόνο οι πολίτες αυτής της χώρας, αλλά και οι τουρίστες που κατακλύζουν κάθε σεζόν τα τόσα μοναδικά μας Δωδεκάνησα.

Ο τουρισμός είναι ένα δυνατό κλειδί της Δωδεκανήσου και με αυτό πρέπει να πορευτούμε. Πάνω σε βάσεις ειλικρίνειας και σεβασμού στον κάθε καταναλωτή!

Το ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου θα αποτελεί δίαυλος και υποστηρικτής των τουριστών της Βόρειας Ευρώπης και όχι μόνο, θα ενημερώνει τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία για υποθέσεις και περιστατικά απάτης προς τουρίστες που επισκέπτονται τα Δωδεκάνησα μας. Το ΙΝΚΑ με παρουσία στις τρεις πιο επιτυχημένες τουριστικές εκθέσεις σε Πολωνία, Σουηδία και Ρουμανία θα δώσει ένα στίγμα εμπιστοσύνης και προστασίας που παρέχει στους καταναλωτες – τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας.

Ο tour operator Wojciech Skoczynski με περισσότερες από 240.000 πελάτες για Ελλάδα το 2017 (32.000 πελάτες σε Ρόδο & 20.000 πελάτες σε Κω)

Με 2 χρόνια συνεχόμενα βραβευμένος για την καλύτερη μπροσούρα καλοκαιριού και ρυθμό ανάπτυξης πάνω από 15% ετησίως αναμφισβήτητα αποτελεί σημαντικός παράγοντας για τον τουρισμό στην Ελλάδα.

Ο Αναστάσιος Χατζηλιάμης με γραφείο εισερχόμενου τουρισμού σε κεντρικό κατάστημα στη Ρόδο και υποκαταστήματα σε Κω και Χανιά.

Έχει διαχειριστεί 100.000 πελάτες το 2017 και αναμένει 130.000 για το 2018 με εκπροσωπήσεις tour operator από 10 ευρωπαϊκές χώρες σε τρεις προορισμούς της Ελλάδας. Αποτελεί αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Grecos Holiday για Δωδεκάνησα και Δυτική Κρήτη.

Ο Λεωνίδας Μπαμπανης ιδιοκτήτης των Panorama σε Ρουμανια, Σουηδία και Πολωνία, με μεγάλη επιτυχία σε εκθέσεις τουριστικής γαστρονομίας αποτελεί σημαντικός συνεργάτης και υποστηρικτής του Ελληνικού Τουρισμού.

Αποτελούν σημαντικοι παράγοντες του τουρισμού μας που με την σωστή επικοινωνία και επαφή του προέδρου ΙΝΚΑ Γιώργου Ευγενικού είναι πλέον αρωγοί της προσπάθειας μας για καλύτερες υπηρεσίες στον καταναλωτή – τουρίστα των Δωδεκανήσων μας.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.