Μενού Κλείσιμο

Στην Αγγλία καίνε κεραίες 5G γιατί πιστεύουν ότι εξαπλώνουν τον κορονοϊό

Στην Αγγλία κυκλοφόρησαν θεωρίες… συνωμοσίας πως ο κορονοϊός εξαπλώνεται μέσω 5G κεραιών και κάποιοι έσπευσαν να τις κάψουν!

Απίστευτο και όμως… αγγλικό!

Κάποιοι στην βρετανική χώρα άρχισαν να κατασκευάζουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, που θέλουν τις κεραίες 5G να είναι υπεύθυνες για την εξάπλωση του κορονοϊού!

Η θεωρία αυτή προέκυψε τον προηγούμενο μήνα, μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε σε μια αμερικανική διάσκεψη κι ισχυριζόταν πως η Αφρική δεν είναι τόσο επηρεασμένη από τον Covid-19, καθώς δεν διέθετε 5G. Ο ΠΟΥ έσπευσε αμέσως να το διαψεύσει, τονίζοντας πως υπήρχαν χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αφρική.
Αρκετοί celebrities του Ηνωμένου Βασιλείου διέδιδαν αυτό το σενάριο και κατακρίθηκαν από το κοινό, ενώ άλλοι το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα, καίγοντας τις εν λόγω κεραίες!

Οι Αστυνομικές Αρχές και η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις από φωτιές που ξέσπασαν σε κολώνες. Συγκεκριμένα, σε φωτιά στο Μπέρμιγχαμ, οι ειδικοί ερευνούν την αιτία, αλλά είναι βέβαιοι πως ήταν σκόπιμο.

Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και μια ομάδα στο facebook που έχει… πολέμιους του 5G, με κάποιον να σχολιάζει κάτω από σχετικό βίντεο με την φωτιά «το καλό πρέπει να γίνει, εκεί που έρχεται η εξάπλωση του κακού». Κάποιος άλλος έγραψε «Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Κάψτε όλες τις 5G κεραίες στην περιοχή σας τώρα!».

Κάποιοι έβαλαν στόχο ακόμα και τους μηχανικούς και μήνυμα στην εν λόγω ομάδα αναφέρει: «Μας ενημέρωσαν ότι κάποια μέλη του γκρουπ έχουν στοχοποιήσει εργάτες, καθώς πιστεύουν ότι είναι “εγκληματίες και γενοκτόνοι”. Ξέρετε ποιοι είστε. Αν το συνεχίσετε, θα διαγραφείτε από την ομάδα».

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.