Μενού Κλείσιμο

Ενέργειες ΙΝΚΑ Ρόδου Δωδεκανήσου για το 2018

Στο πλαίσιο ενημέρωσης και προστασίας των καταναλωτών  και υγειών επιχειρήσεων της Δωδεκανήσου για τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος ΙΝΚΑ Ρόδου Δωδεκανήσου Γιώργος Ευγενικός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Εμπορίου, Ανάπτυξης &Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Χρήστος Ευστρατίου, συναντήθηκαν στα γραφεία του ΙΝΚΑ Ρόδου Δωδεκανήσου και συζήτησαν σχετικά με προσπάθειες και ενέργειες που θα γίνουν μέσα στο 2018.

 Συγκεκριμένα:

Θα δημιουργηθούν και εκτυπωθούν  4 ενημερωτικά έντυπα 

  1. Για παιδιά ωστε να αποκτήσουν καταναλωτική συνείδηση από μικρή ηλικία

  2. Για όλους τους καταναλωτές ώστε να τους επιστήσουμε την προσοχή σε φαινόμενα εξαπάτησης και πως να αντιδρούν σε αυτά.

  3. Ένα για επιχειρήσεις ώστε να προστατεύουν τους καταναλωτες τους αλλά και για υπαλλήλους πως να θωρακιστουν απέναντι σε μη σωστούς εργοδότες, καθώς και

4) για τουρίστες – καταναλωτές που συνάμα αποτελούν και διαφήμιση της αγοράς μας

Ακόμη θα εκπονηθεί βιβλίο για την προστασία και ενημέρωση του καταναλωτή . Στον καταναλωτή πρέπει να καλλιεργηθεί η έρευνα και η ελευθερία δράσεων. Μην φοβηθείτε να καταγγείλετε μια εξαπάτηση! Σκεφτείτε ότι θα συμβεί και σε άλλον καταναλωτή! Σταματήστε το!

Τέλος πρόκειται να γίνουν εκδηλώσεις μέσα στο 2018 για την ενημέρωση όλων των καταναλωτών, ξεκινώντας από ένα σεμινάριο και εκδήλωση για την ενημέρωση του καταναλωτή  15  Μάρτιου Παγκόσμια Ημέρα των καταναλωτών με την συμμετοχή της ομοσπονδίας καταναλωτών Ελλάδος. Και θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες ενέργειες που θα ανακοινώνονται ανά καιρούς.

 

Καλή χρονιά με περισσότερη αγοραστική και καταναλωτική συνείδηση!

 

Ο πρόεδρος
Γιώργος Ευγενικός

Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Ντόκος
για το ΔΣ του ΙΝΚΑ Ρόδου Δωδεκανήσου

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.